Segeltorps IP 1
31 augusti 2020
20:30

Referat: Segeltorps IF - Västerhaninge IF

Första matchen i Stockholmsserien. Ett Västerhaninge förstärkt med fyra spelare från 04 gruppen stod för en underhållande match i regnet på Segeltorps IP.
Västerhaninge tar ledningen efter ett hopslag mellan Jonte och Segeltorpsmålvakt. Kvitteringen kommer i den 31:a minuten. Innan dess har Benji svarat för en otroligt svettig räddning på ett närskott. Två minuter senare hörna för VIF Nille slår den kort till Benne som trycker in 1-2. Segeltorp får en straff i den 38:e och kvitterar, Fyra mål i en halvlek men det skulle komma mera.
2 -3 Aras lurar en Segeltorpback innan han sticker fram bollen till Jonte som distinkt trycker in bollen. 2-4 en hörna för VIF. Nille slår in bollen och där kommer Jonte och nickar in sitt tredje för kvällen. Där och då tror man att det nu är klart. Istället reducering till 3-4 på en billig straff i den 82:a. Två minuter senare kvitterat efter kalabalik i Västerhaninges straffområde. I den 88.e Jonte jobbar fram bollen efter ett idogt springande, skjuter mot Segeltorp buren och målvakten kan inte hålla bollen 4-5 och seger för Västerhaninge.

Kul match, stundtals riktigt bra spel och massor med mål. Jonte fyra mål, vad säger man?